Soundhealing

Alles bestaat uit frequentie, zo ook jouw lichaam en je aura. Jij draagt een unieke trilling met je mee en het is zaak om deze zo zuiver mogelijk te houden. Op dezelfde manier moet je tenslotte ook je instrumenten stemmen om mooie muziek te kunnen maken. Doordat we ons in de wereld begeven vergeten we vaak hoe we ook al weer precies klonken. Immers, door de wet van resonantie trillen we mee op de vele (onzuivere) frequenties om ons heen zoals van elektromagnetische straling, wifi of de energie van anderen. Ook beperkende overtuigingen of gedachten kunnen disharmonieën veroorzaken in je systeem. Gelukkig kunnen we met behulp van de juiste instrumenten hier heel gericht op werken.

Tijdens een sessie werk ik met een drietal 200 jaar oude Tibetaanse klankschalen om je te laten baden in harmonische trillingen en zo een diagnose te kunnen stellen omtrent je staat van zijn. Daarnaast gebruik ik zuivere stemvorken om je aura te ontdoen van vervuiling. Ook plaats ik deze vorken direct op het lichaam om de meridianen te activeren en zo verdere detox te stimuleren. Wanneer weer je helemaal opgefrist bent en je energie weer vrij kan stromen is het tijd om je energie per chackra weer bij te vullen. Indien nodig maak ik gebruik van ayurvedische drukpunten om op specififeke plekken te werken. Als afronding stem ik me af op je energieveld en zal ik met behulp van (boventoon)zang, mantra en een kristallen schaal zorgen voor de laatste fine-tuning.

Eén sessie kan al erg krachtig kan zijn om je uit te lijnen met je eigen trilling waardoor je een beschermlaag van sterke resonanties rondom je aura kan ervaren. Het is echter ook mogelijk om met meerdere sessies de intensiteit op te bouwen om nog dieper en specifieker te werken in je systeem. Zo zijn er verschillende extra stemvorken met oa de frequenties van de planeten en de maan. Wees welkom om deze reis door het lichaam (en daarbuiten!) zelf te ervaren.

Pieter Kartikeya Das

Pieter Kartikeya Das
Pieter Kartikeya Das
06 – 10 18 54 38
www.draquarius.com