Leem Retraite – Leren werken met leem

Wat maakt leem nou zo bijzonder? “Het warme gevoel dat je hebt als je in klei leeft, in de zogenaamde derde wereld, ervaar je niet in het westen” zegt Carl Gistens. De man die fossiele tinten uit de aarde tovert onder de naam van Tierrafino is de grote importeur van leem in Nederland. Samen met Ardi Armin, de kunstenaar welke hier in ’t Zonnehuis in opdracht van de architect Max van Huet en Ed Vyasa Verhoef (de voormalige eigenaar) bijna 20 jaar geleden een record hoeveelheid aan leem hebben aangebracht in ons oorspronkelijke Duitse pand gaan we nu weer aan de slag!

We leren hoe te lemen, van de basis t/m de mogelijke toplagen. We zullen een eetzaal gaan lemen, het enige gedeelte op de begane grond dat nog niet is gedaan, én een paar hotelkamers. Verder leren we reparatiewerkzaamheden te verrichten. Zoals je gewend bent is er ook ruimte voor heerlijk eten, yoga en meditatie.

Voor de vroege vogels is er een mooie aanbieding. Er blijkt veel animo en er zijn maximaal 12 plekken. Ben je nieuwsgierig naar de kunst (en alle ins en outs) van leem, wees er dan snel bij!

Basisprogramma vrijdag 9:00 t/m maandag 12:00 inclusief overnachtingen, maaltijden en yoga e.d. € 495,-
Early bird (tot 1-1-22) € 395,-
Toeslag 1-persoonskamer € 100,-
Vul via betaallink zelf het bedrag in (met of zonder kamer-toeslag)!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

21 - 24 jul 2022
't Zonnehuis

Locatie

't Zonnehuis
Beekbergerweg 25, 7371 EV Loenen

Organisator

Bas Kniest
Telefoon
06-637618320
Email
info@vasucoaching.nl

Recente reacties

  Categorieën