Koude training (ijsbad)

Een ijsbadje, wie wil dat nou niet? Een compacte workshop, van 4 á 5 uurtjes, waarin alles voorbij komt; mindset, focus, meditatie, theorie, verschillende ademtechnieken en warming-up én een verwarmende afsluiter. O ja, en het ijsbad zelf natuurlijk!

Wil je leren ontspannen, echt die totale overgave ontspanning? Of keihard uit jouw comfortzone stappen? Je immuunsysteem en zelfvertrouwen boosten? En afrekenen met koudwatervrees, winterhanden, welvaartziektes? Dit is je kans. Tevens de perfecte voorbereiding op een heerlijk winterzwem of sneeuwengelen maken seizoen. Dikke bonus, gewoon omdat het kan, early bird inschrijving, check het hier.

De afgelopen 7 jaar werkte ik samen met verschillende soorten instructeurs. Van de Wim Hof Methode tot en met het Russische winterzwemmen. We organiseerden het wekelijkse winterzwemmen in Zwolle en ik gaf heel veel koude trainingen, op scholen, bij bedrijven, aan particulieren, kinderen van 8 t/m volwassenen van 70+. Iedereen kan het, de vraag is of jij je geroepen voelt, of er ergens diep van binnen zoiets is dat zegt, ja ik wil. Nu werk ik samen met prachtige mensen op een prachtige locatie, we dippen in een ijsbad op het terras/veld of in de bron van de waterval, afhankelijk van de buitentemperatuur. Meld je gauw aan, vol is vol!
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes